Winlijnen en Wild Symbool

Diamant als wild symbool

Wil je meer weten over de winlijnen en het wild symbool op de Wild Diamonds gokkast? Je zorgt er hiermee voor dat je de mogelijkheid hebt om een mooie winst te verdienen. De winlijnen bepalen hoe de symbolen op een rij dienen te staan, om een winst op de gokkast bij te kunnen schrijven. Bekijk de winlijnen en het diamant symbool goed, aangezien dit laatste een wild is. Speel het basisspel en maak gebruik van GAMBLE, zodat je alle mogelijkheden om winst te maken kunt benutten.

Winlijnen op de Wild Diamonds

Je kunt de informatie over de winlijnen op de Wild Diamonds oproepen door op de vlag linksboven in het scherm te klikken, die je normaal gesproken gebruikt om de taal te wijzigen. Geef daar aan dat je op zoek bent naar hulp of meer informatie. Er opent zich dan een scherm met de paytable, door verder te klikken kom je uit bij de winlijnen van de Wild Diamonds en kun je nagaan hoe deze lopen. Ga na dat er lijnen van links naar rechts horizontaal over de rollen lopen, maar dat er daarnaast nog 7 andere winlijnen beschikbaar zijn.

De 10 winlijnen op de Wild Diamonds gokkast zorgen er als het ware voor dat je 10x meer kans hebt om te winnen, dan op een reguliere fruitautomaat met 1 winlijn. Krijg je het niet voor elkaar om de winnende symbolen uit te lijnen op de middelste rij, van links naar rechts? Dan is er niets aan de hand, je kunt aan de winlijnen op de Wild Diamonds gokkast zien dat andere lijnen kriskras door het beeld lopen. Ga dit na, of klik tijdens het basisspel op de nummers links en rechts van de rollen om de winlijnen goed te leren kennen.

Je kunt uiteraard zelf bepalen of je een gokkast zoals de Wild Diamonds op alle winlijnen wilt spelen, of dat je op een andere gokkast bijvoorbeeld 5, 10 of 20 winlijnen activeert. Des te meer winlijnen je activeert, des te groter de kans op winst is. Houd er aan de andere kant rekening mee dat je een hogere inleg per draai doet, waardoor je op een slechte dag eerder door je budget heen zal zijn. Maak voor jezelf de afweging en houd er rekening mee dat een niet-actieve winlijn kan betekenen dat je een winst misloopt, die ja anders bij had kunnen schrijven.

De diamant is wild

De paarse diamant in het spel is wild, wat betekent dat het de moeite waard is om deze extra goed in de gaten te houden. Zorg ervoor dat je de diamant zoveel mogelijk op het scherm laat verschijnen. Dit kan je de hoofdprijs opleveren bij 5 van de symbolen op een actieve winlijn. Je kunt dan 20x je inleg winnen, waardoor de prijs bij een hoge inleg behoorlijk op kan lopen. Ook bij 3x of 4x de paarse diamant op de rollen kun je rekenen op een mooie prijs, waardoor dit hard kan gaan.

Daarnaast zorg het wild symbool ervoor dat je ook andere winsten gemakkelijker in de wacht kunt slepen. Je kunt er met de wild bijvoorbeeld voor zorgen dat je een bijna winst met de BARBAR symbolen om kunt toveren in een daadwerkelijke winst. Staan er 2, 3 of 4 symbolen BARBAR op een actieve winlijn en heb je er nog 1 nodig om tot een winst te kunnen komen? Dan zal de paarse diamant op die winlijn veranderen in het symbool dat je nodig hebt. Dit betekent dat je de prijs alsnog kunt innen en het wild diamant symbool op de Wild Diamonds op een aantal verschillende manieren geld op kan leveren.

Basisspel met GAMBLE

Je kunt dit toepassen in het basisspel van de Wild Diamonds, waarbij het verstandig is om ook GAMBLE in te schakelen. Je zorgt er daarmee voor dat je na het maken van een winst de mogelijkheid krijgt om dit bedrag te verdubbelen. Je kunt voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart zal verschijnen, iets dat je bij een goede voorspelling meteen een verdubbeling oplevert. Gebruik vervolgens COLLECT om het bedrag te innen en zorg er op die manier voor dat de Wild Diamonds gokkast je via de winlijnen en extra’s een mooie winst op kan leveren.