Video Slots

Wil je naast de Wild Diamonds gokkast ook andere video slots spelen? Geen probleem, Amatic is een bekende ontwikkelaar van de spellen, wat betekent dat we er nog een aantal voor je op een rij kunnen zetten. Het is bijvoorbeeld een goed idee om de Golden Idol te spelen, of je geluk eens te proberen met de Ice Voyage. Speel ook de Lucky Zodiac en zorg ervoor dat je meer ervaring op kunt doen met de spellen, iets dat je ook weer van pas zal komen zodra je de Wild Diamonds speelt.

Golden Idol

De Golden Idol is een spel voor een ieder die er graag een keer voor zorgt dat het geld zijn of haar kant oprolt. Je hebt 5 rollen tot je beschikking, waarop je 5, 10 of 20 winlijnen kunt activeren. Daarnaast kun je bijvoorbeeld bonusspellen spelen. Tijdens de bonus heb je de mogelijkheid om meer free spins te verdienen, of kun je de credits flink opstapelen. Deze kun je op de Golden Idol gokkast vervolgens weer meenemen naar het basisspel, zodat je er daar verder mee kunt gaan.

Met name de Three Temple bonus op de Golden Idol gokkast is de moeite waard. Je hebt hiervoor 3 van de symbolen nodig, waarmee je ervoor zorgt dat je tijdens het bonusspel op jacht kunt gaan naar de Temple Bonus II. Je hebt daarvoor 3 Golden Idol figuren nodig. Slaag je hierin? Dan kom je uit bij 3 deuren, waar je ervoor kunt zorgen dat je de hoofdprijs in de wacht sleept. Wat dat betreft valt er van alles te ontdekken op de Golden Idol gokkast en is het de moeite waard om deze in ieder geval eens uit te proberen, ter afwisseling van de Wild Diamonds.

Ice Voyage

Ben je op zoek naar andere video slots? Dan is het een goed idee om ook Ice Voyage een keer te spelen. Dit is een ijskoude gokkast, waarmee je aan de andere kant echter hete prijzen kunt winnen, de bekende hot profits waar Amatic goed in is. Je speelt een opwindend spel op 5 rollen, waarop je 5, 10 of 20 winlijnen kunt activeren. Tijdens de bonusspellen die je kunt vrijspelen zal je het alles behalve koud hebben, je hebt dan de mogelijkheid om veel credits te winnen of de bonus langer aan te laten houden.

De credits die je wint tijdens het bonusspel kunnen bovendien verder oplopen dankzij het wild symbool, dat zich kan transformeren naar ieder ander symbool, behalve de scatter. Je zorgt er op die manier voor dat de bedragen flink op kunnen lopen, waardoor je een winst van de Wild Diamonds kunt gebruiken om dit verder uit te bouwen. Zat het tegen op die gokkast? Dan kun je hier een mooie winst maken om daar op de Wild Diamonds vervolgens weer mee aan de slag te gaan. Jij bepaalt hoe je de video slots van Amatic speelt, wij zetten slechts een aantal populaire exemplaren voor je op een rij.

Lucky Zodiac

Ten derde kun je de Lucky Zodiac spelen, een van de spellen die bekend staat om de eenvoudige vormgeving, die toch veel spelers aan weet te spreken. Het is een spel waarin je de engel van het geluk achterna kunt gaan, op zoek naar een mooie prijs. Probeer het gepersonaliseerde symbool te spelen en zorg er daarmee voor dat je de bonus vrij kunt spelen, om de winsten verder op te laten lopen.

Welke van de aanvullende video slots je ook kiest, je kunt in dit geval spelen met maximaal 20 winlijnen. Op die manier zorg je ervoor dat de gokkasten van Amatic je net als de Wild Diamonds gokkast een mooi bedrag op kunnen leveren. Op de Lucky Zodiac speel je met de combinatie van lucht, vuur, aarde en water, waardoor de gokkast een diepere laag kent. Probeer 5x hetzelfde element te spelen, aangezien je dan een speciale prijs wint. Er valt van alles te ontdekken op de gokkasten en video slots, dus doe zelf een storting of maak gebruik van een freeplay. Wat je voorkeur ook heeft, met Wild Diamonds en de andere video slots zorg je ervoor dat je een mooie prijs kunt winnen.