Uitbetalingen

Symbolen en de waardes

Ben je benieuwd naar de uitbetalingen van de Wild Diamonds gokkast, zodat je goed weet welke symbolen je het best na kunt jagen? Wij zetten ze voor je op een rij, al kun je deze informatie ook zelf oproepen. Klink daarvoor op de vlag linksboven in het scherm, om de taal te wijzigen. Je kunt dan verder klikken naar een helpscherm, om de paytable op te roepen, het eerste scherm van de informatie die je aan hebt geklikt.

Basisspel en GAMBLE

Wil je zorgen voor uitbetalingen op de Wild Diamonds gokkast, dan kun je hiervoor gebruik maken van het basisspel, eventueel in combinatie met GAMBLE. Op het moment dat je op START drukt beginnen de rollen te draaien, het teken dat het spel van start gaat. Je zorgt er hiermee voor dat je voor een winnende combinatie van symbolen op de winlijnen kunt zorgen, dit verloopt automatisch. De rollen komen automatisch tot stilstand, het spel zal zelf analyseren of er sprake is van een winst. Is dit het geval? Dan vindt de uitbetaling automatisch plaats, waardoor het gewonnen tegoed aan je credits wordt toegevoegd.

Wil je de uitbetalingen die je verdient tijdens het basisspel zo ver mogelijk uitbouwen? Dan is het verstandig om voordat je op START drukt de GAMBLE optie aan te klikken. Zodra je een bedrag wint opent zich dan een nieuw scherm, dat je kunt gebruiken om te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart zal verschijnen. Gebruik de informatie over de 7 eerdere kaarten als informatie. Indien je erin slaagt een goede voorspelling te doen verdubbelt de winst. Je zorgt er op die manier op de Wild Diamonds gokkast eenvoudig voor dat je de uitbetalingen flink op kunt laten lopen.

Paytable van de Wild Diamonds gokkast

Daarnaast kun je de paytable van de Wild Diamonds gokkast gebruiken om na te gaan welke symbolen er het meest interessante zijn. Indien je dit doet zie je direct dat het de paarse diamant is die je het meest op zal leveren, zorg er dus voor dat je die op de winlijnen draait. Het is bovendien een wild symbool, wat dat betekent vertellen we je op een van de andere pagina’s. Het is voor nu vooral interessant om na te gaan dat 4x of 5x dit symbool een mooie winst bovenop je inleg oplevert, de uitbetaling bij 3 symbolen helpt je op de Wild Diamonds vooral om je inleg terug te verdienen.

Je kunt daarnaast in de paytable van de Wild Diamonds zien dat de 7 je behoorlijke bedragen op kan leveren, net als de BARBAR. Verder kun je met BAR en bijvoorbeeld de watermeloen leuk verdienen, de sinaasappel, citroen en kers zijn vooral bedoeld om je inleg goed te maken. Je zal uiteraard merken dat die symbolen veel meer voorkomen op de rollen van de Wild Diamonds, wat betekent dat je regelmatig op een wat kleinere winst kunt rekenen.

Minimaal 3 symbolen

In de paytable van de Wild Diamonds gokkast kun je tenslotte zien dat je minimaal 3 symbolen op een actieve winlijn nodig hebt om tot een winst te kunnen komen. Dat is niet altijd het geval, op sommige van de andere kasten heb je de mogelijkheid om met 2 symbolen al tot een mooie winst te komen. In dit geval heb je er 3 nodig en dient de winlijn actief te zijn. Over de winlijnen vertellen we je elders op de website meer, voor nu is het vooral van belang om na te gaan dat de diamant, de 7 en de BARBAR je het meest op kunnen leveren.

Uiteraard kun je de winsten pas echt mooi op laten lopen wanneer je 4 of 5x hetzelfde symbool op een winlijn draait. Je zorgt er daarmee voor dat je tot wel 20x je inleg kunt winnen, waardoor dit bedrag flink op kan lopen. Durf je de Wild Diamonds met een hoge inleg te spelen? Dan zullen ook de uitbetalingen daar naar zijn, waardoor je er een leuk bedrag mee kunt verdienen. Speel eerst een freeplay om dit zelf te ervaren, zodat je tijdens Wild Diamonds in ieder geval goed weet wat je kunt verwachten.